Ruimte

Liefste,

zonder waarschuwing ben ik weg gegaan: ik schrijf je nu met uitzicht over een prachtige blauwe zee op een verstild eiland waar ik verblijf. Na lang twijfelen heb ik besloten om weg te gaan. Weg uit mijn vaste omgeving, weg van mijn computerscherm, weg van routine en weg van het dagelijkse (te) volle to-do lijstje.

Ik zoek al een tijdje naar ruimte voor het uitwerken van een aantal ideeën in mijn hoofd. Maar dat lukt thuis niet. Te vast in dagelijkse werkzaamheden.

Het is heerlijk om hier nu te zijn, zonder de drukte van de stad en alleen met die dingen die ik hier nodig heb. Een leeg schrijfblok, een pen, mijn ereader, mijn paspoort en creditcard.

De projecten waar ik momenteel aan werk vorderen gestaag. Maar voor het uitdenken van mijn boekidee en mijn modulaire producten blijft het bij losse elementen of af en toe een snelle krabbel in mijn notitieboekje. Terwijl die dingen de toekomst van mijn bedrijf vormen. Dus pak ik de luxe om even een stap terug te doen en deze twee ideeën goed in de steigers te zetten. Dat geeft me richting voor de rest van het jaar en kan ik concrete vervolgstappen zetten.

Ik ben er snel weer.

 

Dit is geschreven voor de zomerblogchallenge Ik Blog de Zomer Door van Karin Ramaker 

#IBZD opdracht week 1:
Je bent op een onbewoond eiland beland en hebt maar vijf items meegenomen. Welke items zijn dat? Vervolgens schrijf je een brief aan een geliefd persoon waar je bent en wat je mist maar misschien heb je daar alles wat je hartje begeert?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *